Egri Zsanna: Bűnös angyalok

990 Ft

Egy luxus prostituált rejtélyes múltja feltárul, kiderül, mi vezette a börtönig. Három lány börtön-barátsága, és szabadulás utáni története. Romantikus, erotikus regény.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A mexikói Cárcel de mujeres női börtön frissen szabadult rabjainak csupa rejtély a múltja. A két mexikói és a magyar lány előző életében ott lapul a cselszövés, gyilkosság, babona és megannyi titok.     A férfigyűlölő Ofélia tizenöt évesen a teste áruba bocsájtásában látja a jövőjét. Egészen a leggazdagabb körökig jut el, amikor életébe belép egy rejtélyes férfi.   
A magyar lány, becenevén Chica, jövőjét a gazdag mexikói-angol John King vagyonában látja, és nem is sejti, hogy barátnője, Ofélia múltjában is ott van a férfi. A férfi, akinek a vesztét köszönheti.     Újrakezdhetik az életüket a bűnös múlttal rendelkező lányok? Vagy visszarántja őket a kegyetlen múlt?     Van-e esélye a megátkozott luxus prostituáltnak a tiszta szerelemre? Érzelmek, testi vonzódások, szex, szerelem.                                             Az erotikus, romantikus történet Mexikóba kalauzolja el olvasóit, ahol nem mindennapi kapcsolatokra, rejtélyes titkokra derül fény.

Olvass bele: itt
Megvásárolható itt, valamint Google play, Apple books és más online könyvesboltokban.

Érdekelhetnek még…