Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban 1.-2.

1490 Ft

Kettő az egyben! Az elveszve Mexikóban és a folytatása a Bűnös angyalok egy kötetben.
1.Nyomtalanul
Te mit tennél, ha egy reggelen nyomtalanul eltűnne az ágyadból a szerelmed? Csupán egy Mexikóba szóló repülőjegy, és harmincmillió forint maradna utána?
2.Bűnös angyalok 18+
A mexikói Cárcel de mujeres női börtön frissen szabadult rabjainak csupa rejtély a múltja. A két mexikói és egy magyar lány előző életében ott lapul egy cselszövés, gyilkosság, babona és megannyi titok.
Kategóriák: ,

Leírás

Kettő az egyben, mert jobb rögtön olvasni a folytatást. Az elveszve Mexikóban, és a Bűnös angyalok című könyv egyetlen kötetben. Két regény a kaland és romantika jegyében egzotikus helyszíneken.

1.Nyomtalanul

Te mit tennél, ha egy reggelen nyomtalanul eltűnne az ágyadból a szerelmed? Csupán egy Mexikóba szóló repülőjegy, és harmincmillió forint maradna utána? A magyar származású Kathybe beleszeretett John King egy gazdag mexikói-angol üzletember, akinek titokzatos módon nyoma veszett. A jelek szerint a menyasszonyával távozott, de Kathy tudja, hogy sem menyasszonya, sem családja nincs férfinak. Kathy összeszedi minden bátorságát, és elindul megkeresni a szerelmét. Mexikóban segítőkre talál, két magyar utazásszervező férfi és egy nyomozólány személyében. A férfiak nemcsak az eltűnt Johnt, hanem Kathy kegyeit is keresik. Mexikóban különös, rejtélyes dolgokra derül fény, és semmi sem az, aminek látszik. A magyar lány teljesen összezavarodik, szíve egyre inkább az egyik magyar férfihoz húzza, és amikor úgy tűnik végleg elveszítette Johnt, nagy lépésre szánja el magát. Miközben Mexikóvárosban rátalálnak az elveszett férfira, aki semmire nem emlékszik…

2.Bűnös angyalok 18+

A mexikói Cárcel de mujeres női börtön frissen szabadult rabjainak csupa rejtély a múltja. A két mexikói és egy magyar lány előző életében cselszövés, gyilkosság, babona és megannyi titok található. A férfigyűlölő Ofélia tizenöt évesen teste áruba bocsájtásában látja a jövőjét. Egészen a leggazdagabb körökig jut el, amikor életébe belép egy rejtélyes férfi. A magyar lány, becenevén Chica, jövőjét a gazdag mexikói-angol John King vagyonában látja, és nem is sejti, hogy barátnője, Ofélia múltjában is ott van a férfi. A férfi, akinek Ofélia a vesztét köszönheti. Újrakezdhetik az életüket a bűnös múlttal rendelkező lányoknak? Vagy visszarántja őket a kegyetlen múlt? Van esélye egy luxus prostituáltnak a tiszta szerelemre? Érzelmek, testi vonzódások, szex, szerelem. Az erotikus, romantikus történet Mexikóba kalauzolja el az olvasóit, ahol nem mindennapi kapcsolatokra, rejtélyes titkokra derül fényre.

Beleolvasó

E-könyvet itt beszerezhető: Google Play , Apple könyvek , és még több más online könyvesboltban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban 1.-2.” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…