Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban

1500 Ft

Te mit tennél, ha egy reggelen nyomtalanul eltűnne az ágyadból a szerelmed? Csupán egy Mexikóba szóló repülőjegy, és harmincmillió forint maradna utána?

1 készleten

Leírás

Elveszve Mexikóban Kalandregény

Te mit tennél, ha egy reggelen nyomtalanul eltűnne az ágyadból a szerelmed? Csupán egy Mexikóba szóló repülőjegy, és harmincmillió forint maradna utána? A magyar származású Kathybe beleszeretett John King a gazdag mexikói-angol üzletember, akinek titokzatos módon nyoma veszett. A jelek szerint a menyasszonyával távozott, de Kathy tudja, hogy sem menyasszonya, sem családja nincs a férfinak. Kathy összeszedi minden bátorságát, és elindul megkeresni a szerelmét. Mexikóban magyar segítőkre talál két utazásszervező férfi és egy nyomozólány személyében. A férfiak nemcsak az eltűnt Johnt, hanem Kathy kegyeit is keresi. Mexikóban különös, rejtélyes dolgokra derül fény, és semmi sem az aminek látszik. A magyar lány teljesen összezavarodik, a szíve egyre inkább az egyik magyar férfihoz húzza, és amikor úgy tűnik végleg elveszítette Johnt, nagy lépésre szánja el magát. Miközben Mexikóvárosban rátalálnak az elveszett férfira, aki semmire nem emlékszik a múltjából…

És a történet folytatódik: Bűnös angyalok E-könyvben itt kapható egy kötetben az Elveszve Mexikóban és Bűnös angyalok: Google play, Apple books, és más online könyvboltokban.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…