erotika- regény részletek kategória bejegyzései

Szökés

Gaspar Fernandez gazdag ranch tulajdonos, drog és lánykereskedő. Kedvenc ágyasa a tizenhat éves Ofélia, aki nagy terveket szövöget magában.

Szökés

Ofélia halk macskaléptekkel surrant be a hálószobába, ahol Gaspar elmélyedten merült el az asztalon fekvő listákban. Mint egy árjegyzék, úgy volt felvezetve rá a drogok és a lányok értéke. Hosszasan mérlegelt, melyik lány az, aki jövedelmezőbb, honnan számíthat nagyobb haszonra. Igazi üzletembernek tartotta magát. Teljesen természetesnek tekintette, hogy nemcsak kokainnal kereskedik, hanem élő emberekkel is. Szökés bővebben…

Tiszlavicz Mária: Cím nélkül-Erotikus jelenet

“Írj egy 100 szavas romantikus jelenetet egy ember és egy tengeri szörny között” – így szólt az Aranymosás írástechnikai kihívása. Így született a következő romantikus/erotikus jelenet.

Amikor a bőröm már tűzpiros, megeresztem a hideg vizet is. Sötét massza préselődik ki a csőből. Ma is eljött! Elterül az ölemben, lassan felveszi igazi alakját, boldogan hagyom, hogy rám tekeredjen. Napsárga szeme foglyul ejt. Remegek a vágytól. Alga illatú és sós ízű a szája, lassan csókol, minden mozdulata felkorbácsolja a szenvedélyem. Halk ígéreteket duruzsol a fülembe az óceán mélyen zengő hangján, kapaszkodom belé, testem elernyed. Csápjaival körbeteker, elhiszem, hogy ezer szájjal csókol mindenhol. Vörös körök jelzik, ahol egyik karja araszol fölfelé a lábamon. Egy helyen felszakad a bőröm, vér serken, de ő is tudja, hogy semmit sem érzek.

A győztes pedig Tiszlavicz Marcsi szövege lett!