G.G.Doe önéletrajz

Sziasztok! Gebei Gábor vagyok, Szabolcs - Szatmár - Bereg megye székhelyéről, Nyíregyházáról. G.G. Doe néven szoktam írkálni. Legutóbbi könyvem Roland címmel elérhető az E-Z Könyvek oldaláról e-könyvként.
Stephen King számomra az Isten. Neki köszönhető, hogy én is tollat ragadtam. Meg a horror filmeknek. Általános iskolában írtam meg első történetemet „ A Rém” címmel. Akkoriban tinihorror rajongó voltam (Sikoly, Rémálom az Elm utcában stb.) és ezeknek a filmeknek koppintása született meg a kezeim között. Négy része készült el, amikkel magamat és az osztálytársaimat szórakoztattam. A többiek között nagy népszerűségnek örvendett. Még a füzetek megvannak és mai fejjel elolvasva, nagyon gagyi lett.
Műfajilag a thriller, horror, dráma áll hozzám közel. Illetve van egy krimi történet kezdeménye leírva egy jegyzetfüzetbe. Nagyon sok tervem van az idei évre és a jövőben. Már csak egy kis szabadidő kellene. De lassan haladok mindennel. Újabb könyvemet áprilisra tervezem, 1982 címmel. De ez csak egy cél, amit kitűztem magam elé. A határidőket nem szeretem és sosem tudom betartani.
Roland című könyvemet itt található.

Könyvek romantikától kezdve a thrillerig.