Egri Zsanna


Nem készültem írónak, még akkor sem, amikor tinédzser koromban verseket, majd a lányomnak meséket írtam. 2010-ben az időközben felnőtt lányom rábeszélt egy kisebb novellapályázatra, amelyet megnyertem. Miután magamhoz tértem a meglepetésből, úgy éreztem, könyvet kell írnom. 
Megírtam a Az ördög lánya című könyvem, amelyet évekig a fiókomba zártam. Persze innentől nem volt megállás.
2010-ben az Ulpius kiadó gondozásában jelent meg az Égszínkék szemek bűvöletében című írásom, amely ma már nem olvasható. (Talán egyszer átírom). Akkor még romantikus regényírónak készültem, de végül a némi romantika megtartásával kalandregényre váltottam.
Ezt követően megírtam a Meghívó nászútra című kalandregényt, amely a Publio kiadásában jelent meg, ahogy az azt követő több könyvem is, többek között az Egy őrült történet, amelyet hat kedves szerzőtársammal együtt írtam.
2016-ban szakítottam a kiadóval, és magánkiadásba kezdtem. Miután többen megkerestek, már nem csak a saját könyveimet adtam ki. Szerencsés vagyok, mert tehetséges szerzőkkel dolgozhatok.
Szerzőként továbbra is írok, és bizony egyszerre több történet is kavarog a fejemben. Így több könyvön is dolgozok.
2018-ban a Sivatagi tánc című könyvem kiemelt helyezést kapott az Atlantic Press Kiadó Nők regénypályázatán, amely már EZ-Könyv kiadásban jelent meg.
2018-ban szerzőtársaimmal együtt útnak indítottuk a Zsáner-füzeteket, amelyek ingyenesek.
Az eddig kiadott tizenegy könyvet követően, teljesen más vizekre eveztem. Paloma White néven fantasy történetekbe kezdtem, Szécsényi Annaként hamarosan egy fikciós történelmi családregénnyel jelentkezem, miközben az Elveszve Mexikóban című trilógia befejező könyve is folyamatban van.
Megjelent könyveim:
Az ördög lánya I.-II.
Az ördög lánya III. Meghalsz a szerelemért
Meghívó nászútra
Elveszve Mexikóban I. – II. (Nyomtalanul és Bűnös angyalok)
Sámson
Sivatagi tánc
Zarita
Egy milliomos bőrében 1.
Egy milliomos bőrében Afrikában


Könyvek romantikától kezdve a thrillerig.