Kosár megtekintése “Egri Zsanna: Az Ördög lánya I. Szilvia arab világa” a kosárba helyezve
megh
megh

Egri Zsanna: Meghalsz a szerelemért – Az Ördög lánya 3. könyv

950 Ft

A könyv ingyenes augusztus 20-ig, ha megrendeled az első két kötetet.

Egy jóslat, egy eltűnt menyasszony, ennyi elég az Erős Pistának becézett férfinak, hogy elinduljon az arab sivatagba. Nem is sejti, hogy egyszer csak elnyeli a sivatag homokja, és mire magához tér már Indiában van.

Cikkszám: 0002 Kategória:

Termékleírás

 Egy jóslat, egy eltűnt menyasszony, ennyi elég az Erős Pistának becézett férfinak, hogy elinduljon az arab sivatagba. Nem is sejti, hogy egyszer csak elnyeli a sivatag homokja, és mire magához tér már Indiában van. Közben menyasszonyát, a feltűnő szépségű Jázmint egy régi szerelem arab vidékre szólítja, ahol pillanatok alatt egy hajón találja magát.
A luxushajó tulajdonosa Jázmin anyját, Szilviát zsarolja, akinek harcba kell szállnia a lányáért, meg kell küzdenie a múltjával, sőt még az életét is kockára kell tenni.
A sorozat igazán kalandos, izgalmas résszel zárul, amelyből nem hiányozhat a romantika, szerelem, szenvedély sem. Aki nem olvasta az első két részt, annak is különleges élményt nyújthat a történet. Az egzotikus helyszínek, idegen kultúrák, magyar szereplők egy különleges világba röpítik az olvasót.

 Itt olvashatsz bele

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Egri Zsanna: Meghalsz a szerelemért – Az Ördög lánya 3. könyv” értékelése elsőként