megég
megég

Egri Zsanna: Megégett szív

950 Ft

 

Lehet egy kertészből hat hét alatt csillogó sztárt faragni? Be lehet tartani egy őrült fogadalmat? Szabad egy lánynak vőlegény nélkül esküvőt szervezni?
Sámson és Edina szerelmét egy tűz elemészti. A csalódott férfi megkeményíti a szívét, elzárkózik minden új kapcsolat elől, csupán egy-éjszakás kalandokra, szexre van szüksége. Felfele ívelő karrierjét Gabi, az egykori topmodell egyengeti, aki beleszeret a férfiba. Ám, minden veszélybe kerül, amikor feltűnik a vetélytárs, Edina.
Vajon van olyan nő, aki a márványszívű férfit meglágyítja? Található még szikra a füstös ronccsá vált szívében?


 

Kategória:

Termékleírás

 

Lehet egy kertészből hat hét alatt csillogó sztárt faragni?
Szabad egy lánynak vőlegény nélkül esküvőt szervezni?Sámson és Edina szerelmét egy tűz elemészti. A csalódott férfi megkeményíti a szívét, elzárkózik minden új kapcsolat elől, csupán egyéjszakás kalandokra van szüksége. Érzelmeiből csak a növényeknek és virágoknak ad a fiatal kertész.Gabit, az egykori topmodellt ex-vőlegénye belekényszeríti egy őrült fogadásba, amely megvalósításához Sámson pont kapóra jön. Gabi minden eszközt bevett  Sámson karrierje érdekében, és amikor már minden tökéletesnek látszik, felbukkan Edina.Vajon melyik nő lesz képes meglágyítani a márványszívű férfit? Található még szikra a füstös ronccsá vált szívében?
Itt olvashatsz bele

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Egri Zsanna: Megégett szív” értékelése elsőként