Minden napra egy könyv – nyereményjáték szabályzat

Az EZ-Könyv játékot hirdet az EZ-könyv Facebook oldalán az oldal felhasználói számára

Minden napra egy könyv
címmel.

A játék időtartama: 2019.08.04-2019.08.31 

A játék menete:


1. Naponta bemutatunk egy vagy két könyvet. A játékosok az ez-könyv facebook oldalon megjelenő bejegyzéseket megosztják és lájkolják. Ahányszor megosztja a játékos az EZ-Könyv facebook oldalán megjelenő napi könyvbemutató bejegyzéseket,videókat annyiszor vesz részt a sorsolásban.
2. Az adott időszakban webáruházunkban vásárlói között egy könyvcsomagot sorsolunk ki. Nyomtatott könyv vásárlóknak dupla esély.
Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak a EZ-Könyv Facebook oldalhoz.

Nyeremények:
1.A résztvevő Játékosok (megosztók) között 2019. 09. 15.-én kisorsolunk  egy darab 2000 Ft, és egy darab 1000 Ft értékű könyvutalványt, valamint egy 500 Ft értékű sorsjegyet.
2. A webáruház vásárlói között kisorsolunk egy darab könyvcsomagot. 
 A nyertest e-mailben/Facebook privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a (szervező ) semmiféle felelősséget nem vállal. Személyes adatok kezelése: A játékban való részvételhez a felhasználó egyes Facebook-on megadott adataira van szükség, mely adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a felhasználó előtt. Az adatvédelem megegyezik a www.ezkönyv.hu webáruház adatvédelmi nyilatkozatában leírtakkal. A nyertes a játékban való részvételével hozzájárul, hogy az EZ-Könyv webáruház a nyertes személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a EZ-Könyv ezen információkat nem adja tovább. A EZ-Könyv kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli. Kik nem vehetnek részt a játékban? A játékban nem vehetnek részt a EZ-Könyv munkatársai. A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. A nyeremények készpénzre nem válthatók. A EZ-Könyv magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére. NAIH szám bekérése folyamatban. Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.

 

Vélemény, hozzászólás?