Mikulás nyereményjáték szabályzata

Az EZ-Könyv játékot hirdet az EZ-könyv Facebook oldalán az oldal felhasználói számára
Mikulás nyeremény
címmel.
A játék időtartama: 2019.11.04-2019.12.06 12.00 óra
A játékban való részvétel: 
-AZ EZ-Könyv webshopban bármely termék megvásárlásával.
-Az EZ-Könyv akciójának megosztásával.
Kik vehetnek részt a játékban?
A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak az EZ-Könyv Facebook oldalhoz.
Nyeremények:A résztvevő EZ-Könyv webshopban vásárló Játékosok között 2019. 12. 06-án kisorsolunk két darab szabadon választható e-könyvet, az akció megosztói között 1 db e-könyvet.
A nyertest e-mailben/Facebook privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a (szervező ) semmiféle felelősséget nem vállal.

Személyes adatok kezelése:
A játékban való részvételhez a felhasználó egyes Facebook-on megadott adataira van szükség, mely adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a felhasználó előtt.
Az adatvédelem megegyezik a www.ezkönyv.hu webáruház adatvédelmi nyilatkozatában leírtakkal.
A nyertes a játékban való részvételével hozzájárul, hogy az EZ-Könyv webáruház a nyertes személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a EZ-Könyv ezen információkat nem adja tovább. A EZ-Könyv kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?
A játékban nem vehetnek részt a EZ-Könyv munkatársai.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.
A nyeremények készpénzre nem válthatók.
A EZ-Könyv magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

NAIH szám bekérése folyamatban.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.
This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.

 

 

Vélemény, hozzászólás?