Eljött az erotika ideje! 5. rész 18+

Ofélia Garza felhagyni készül a foglalkozásával, hogy egy férfi mellett végre új életet kezdhessen.

Bűn és bűn

– Mondd csak Gerardó, te tulajdonképpen mit csinálsz, mi a munkád? – szegezte a kérdést a férfinak, aki fura mosollyal nézett vissza rá.

– Komolyan tudni akarod, kicsim?

– Szerinted miért kérdezem? – pillantott vissza mérgesen.

– Ha annyira akarod, elmondom – húzódott közelebb hozzá, hogy a fülébe súgja. – Drogdíler vagyok, drágám.

– Micsoda! – pattant fel.

Dílernek lenni, ott, ahol a drogkartellek kezében van minden! Az egyáltalán nem életbiztosítás, sőt!

– Ugyan már, nem olyan borzasztó mesterség ez, kicsim – húzta magához közelebb, de ő lerázta magáról Gerardó kezét.

A terasz korlátjára támaszkodott, és csak bámult a távolba. Annyira mérges volt a férfira, vagy inkább a saját peches választására. Hogy foghatott így mellé!

Gerardó hozzásimult, karja szorosan átölelte, úgy susogott a fülébe.

 – Mondd csak te dögös kislány, és te mivel keresed a kenyered?

– Kurva vagyok – csattant a szó, amitől Gerardó rögtön hangos kacagásba tört ki.

– Na, ne viccelj! – mulatott az elképzelésen. – Ez komoly?

Ő meg csak bólintani tudott.

– Hát ez fantasztikus! Összeillünk – fogta két kezébe a melleit és máris a nyakát csókolgatta.

A férfi ujjai finoman masszírozták a meredten álló mellbimbókat, majd lecsúsztak a kissé kerekded hasára, körbesimogatva azt. A keze lentebb-lentebb csúszott, felizgatva Oféliát.

A férfi ajka egyre követelődzőbben harapdálta Ofélia nyakát, de ujjai nem álltak meg, tenyerét a szeméremdombra helyezte, és egyre szorosabban húzta magához a testét. Ofélia a ruháján keresztül érezte a férfi merevedő férfiasságát, ami a fenekének feszült. Nem volt ereje tiltakozni, de már nem is akart, ahogy a férfi ujjai befurakodtak a bugyijába. Gerardó mindig tudta hova kell nyúlnia, hogy a menybe vigye. Másodpercek alatt lehúzta a csipkés alsóneműt. A hosszúkás ujj úgy mozgott benne, hogy néhány pillanat múlva elöntötte a forróság. Feljajdult a gyönyörtől, minden porcikáját átjárta az édes kéj, amitől teljesen elalélt, de Gerardó nem hagyta pihenni, egyetlen mozdulattal ráfektette a korlátra, és máris belehatolt hátulról.

A fájdalom és a gyönyör egyszerre érkezett, Gerardó ritmikus mozgása újra a csúcs felé indította. Testükön egyszerre futott végig az orgazmus fantasztikus érzése, miközben kiáltásukat egy vijjogó mentőautó elnyomta. Lihegve rogytak le a szőnyegre, amely a terasz fapadlóját takarta.

Hosszú ideig csak feküdtek a földön, még rövid időre el is aludtak a langyos mexikói éjszakában.

Amikor felébredt, hátat fordított Grardónak, és csak bámulta a terasz korlátjának íveit. Annyira, de annyira mérges volt magára, hogy olyan férfiba bolondult bele, aki a droggal keresi a kenyerét, akár csak Gaspar. És ő, ugyanúgy adta oda magát, mint egykor Gasparnak, önként.

Mit kellene tennie? Felkelni, és azonnal kiadni az útját Gerardónak? Képtelen rá, úgy érzi, szüksége van a férfira, aki először varázsolta el és egy teljesen új világba vitte el. De milyen élet vár rá mellette?

– Ofélia – suttogta a fülébe – van egy barátom.

– Barátod? És?

– Aha. Jó lenne, ha segítenél rajta. Tudod, hogy…

Csak úgy csattant a pofon a férfi arcán, amelyet fordultában adott Ofélia.

– Nem vagy a stricim!  – kiáltott rá mérgesen.

– Á, a vadmacska előjött – nyomta vissza a földre, de Ofélia sem hagyta magát.

Minden erejével el akarta lökni magától Gerardót, de az lefogta mindkét kezét, és finoman harapdálni kezdte az ajkát, majd ugyanott apró csókokkal illette.

A csatát a nyelveik folytatták, amitől Ofélia egyre jobban elhagyta magát, odaadó asszonyként engedte, hogy Gerardó újra beférkőzőn a lába közzé. Teljesen megőrjítette a szex a férfival.

Akciós áron megvásárolható

Ezzel véget ért az erotikus hétvégénk, ilyen és hasonló részletekkel a könyveinkben találkozhattok. Ha tetszett, mondjátok el nekünk. Köszönjük.

Vélemény, hozzászólás?